Kontoret: Snart ferdig!

Etter en liten hindring på veien har vi endelig kommet godt i gang med det nye kontoret!
På tirsdag fikk jeg hjelp av en kollega til å hente møblene på IKEA, og jeg satte straks igang med å bygge den nye bokhyllen. Den er ganske stor med sine 185x185 cm og 100 kg, men jeg klarte å sette den sammen helt selv, og i tillegg løfte den opp på høykant!
Så fornøyd med dagens innsats, skulle jeg bare sette den rett inn på kontoret for å kunne overraske kjæresten med at alt var ferdig når han kom hjem fra jobb. Men den gang ei.. Hylla var altfor stor til å klare svingen ute i gangen, så jeg måtte til slutt bare innse nederlaget! Etter jobb den kvelden gjorde vi et forsøk sammen, men det gikk fremdeles ikke. Veldig irriterende med tanke på hvor lite som skulle til.

Eneste løsningen var å demontere hele hyllen, og så bygge den opp igjen stående, inne på kontoret. Vi måtte vente helt til søndagen før vi hadde tid til å gjøre det sammen, men etter et par timer var alt på sin rette plass! Endelig kunne vi begynne å flytte inn igjen alle tingene som har tatt over stua vår i et par uker nå..

Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Det er fremdeles litt trangt der inne, men plassen er til gjengjeld så mye bedre utnyttet, så jeg tror vi kommer til å få mye større glede av dette rommet nå fremover.
(Se forrige innlegg for før-bildene)Nå gjenstår det bare å kjøpe ny taklampe og bordlampe og kanskje noe fint å ha på veggene før vi kan si oss helt ferdige!

2 kommentarer

Krusmynte

24.06.2012 kl.21:48

Nei, det skal ikke være lett..:)

Det ble jo kjempe fint når det kom på plass da. Godt med mye oppbevaringsplass. Er de lilla eskene også fra IKEA?

Ingvill

29.06.2012 kl.22:25

Krusmynte: Takk takk;) Jeg er superfornøyd så langt!.. Absolutt alt som er på bildet er fra IKEA:) Eskene er mer blå enn lilla, men det har nok litt med lyset å gjøre..

Skriv en ny kommentar

hits