Nytt prosjekt: Kontor

Vi har startet på et nytt prosjekt her hjemme. Det lille kontoret vårt skal få seg en etterlengtet oppdatering!
Skrivebordet som har stått der inne fikk vi med på kjøpet av leiligheten, da de forrige eierne hadde planer om å kaste det uansett. Men med tiden har vi innsett at det har tatt unødvendig stor plass, og siden rommet er så lite fra før av, ville vi gjøre noen endringer slik at vi kanskje kunne få brukt det til noe mer enn bare oppbevaring.
Her er bilder fra kontoret slik det så ut før:


Et skikkelig roterom!


Skrivebordet la vi ut på Finn.no, og det ble hentet allerede dagen etterpå..

Nå står rommet helt tomt, mens vi venter på å få den nye bokhyllen i hus, noe som ikke er så enkelt når man ikke har egen bil. Men vi håper på å få ordnet det iløpet av neste uke, for vi begynner begge å bli temmelig lei av alt rotet som for øyblikket er flyttet inn på stua.
I går var vi en tur på IKEA, for å handle inn litt esker og oppbevaring som skal inn på det nye kontoret, og dette er det vi endte opp med.


Vi hadde egentlig tenkt at alt skulle være hvitt, men for å få inn litt farge, kjøpte vi noen av eskene i denne nydelige blåfargen. Jeg har så vidt begynt å sortere litt av det som skal oppi eskene, men herregud så kjedelig det er! Forhåpentligvis blir det lettere når vi kan begynne å flytte tingene inn i denne bokhyllen:Vi skal kjøpe bordet til høyre, for å kunne ha en arbeidsplass der inne.
Vi skal også kjøpe ny taklampe, bordlampe og kontorstol.Forhåpentligvis blir det lettere for meg å drive med hobbyene mine der inne, slik at jeg slipper å dra alle eskene inn på stua hver gang. Gleder meg til alt er ferdig!
Én kommentar

Så spennende kjekt med forandringer :) gleder meg til å se resultatet :)

Skriv en ny kommentar

hits