Har åpnet nettbutikk!

Hei dere..

For en nydelig dag det er i Bergen i dag!.. Strålende sol og fridag, kan det bli bedre?
Jeg for min del skal faktisk på jobb i noen timer, for å bygge om avdelingen. Veldig deilig å være der når det ikke er kunder der, slik at man kan rive alt ned fra veggene, og starte på nytt.

Og apropos ny start.. Jeg har åpnet min egen lille nettbutikk via Epla! Har allerede hatt et salg også, gliste fra øre til øre i går når mailen kom.
Håper på at jeg kan få en liten ekstra inntekt via denne butikken, samt at jeg får mulighet til å fortsette med hobbyen min. Det har lenge vært en liten drøm å kunne få solgt det jeg lager, men selv om man er aktiv med hobbyene sine, er det ikke alltid man har nok tro på at andre vil ha like mye glede av dem.
Disse armbåndene har jeg imidlertid fått mange fine tilbakemeldinger på, så da hopper jeg i det, og tar sjansen! Samtidig er det noe jeg synes er kjekt å lage, og det er fort gjort å produsere opp mange!

Så, ønsk meg lykke til, og ta gjerne en titt innom nettbutikken selv.  Og husk, jeg er fremdeles veldig i startfasen, så det vil komme flere produkter etter hvert.

Trykk på bildet for å komme til nettbutikken..

Én kommentar

01.05.2012 kl.21:55

Kjempe spennende. Lykke til med salget. Du får fortelle oss bloggere hvordan det går etter hvert... Håper du får mye salg på produktene dine :-)

Skriv en ny kommentar

hits