Raspberry Vanilla Cupcakes

Har nok en gang testet en av oppskriftene til Manuela, denne gangen ble det vaniljecupcakes med hele bringebær inni. Kjempegode! Det litt syrlige bringebæret ga en frisk smak til den søte vaniljen, så disse kommer jeg garantert til å bake igjen. Hun skriver at oppskriften rekker til 40 mini cupcakes, men jeg halverte den og fikk 44?! Så det holder definitivt med halve oppskriften hvis du ikke skal bake til så mange.

Oppskriften er som følger:

 

Raspberry vanilla cupcakes (cirka 40 mini cupcakes)

  • 200 g smør
  • 3 dl sukker
  • 4 egg
  • 1 vaniljestang
  • 5 dl mel
  • 2 ts. bakepulver
  • bringebær
  • 3-4 dl kremfløte

Halv oppskrift:

  • 100 g smør
  • 1,5 dl sukker
  • 2 egg
  • 1/2 vaniljestang
  • 2,5 dl mel
  • 1 ts. bakepulver
  • bringebær
  • 1,5-2 dl kremfløte

Sett fram det du trenger.
Sikt mel og bakepulver minst 3 ganger for å få best resultat.
Hell smør, sukker og frøene fra en vaniljestang i mikserbollen.
Du kan bruke vaniljesukker om du ikke har vaniljestang.
Miks det hele fluffy og tilsett et egg om gangen.
Tilsett mel og kremfløte litt om gangen.. Rør godt sammen.
Ferdig!
En kule m/røre i hver form, og så legger jeg litt bringebær ned i dem. Bærene synker ned så du trenger ikke å dytte dem ned.
Inn i ovnen på 200 C i cirka 15- 20 minutter, alt avhenger fra ovn til ovn.

Dette er en litt forenklet utgave av Manuelas oppskrift, vil du ha hele fremgangsmåten m/bilder, går du inn her, trykker på Recipe Index, ctrl+F og søker på Raspberry Vanilla Cupcakes.

Da får du også oppskrift på Swiss Merengue Buttercream. Jeg prøvde den også, og den var veldig god!

Mine cupcakes:



 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits