Cake Pops

Jeg har mange bøker om baking og cupcakes, og jeg liker godt å bake. Men nå skal jeg tipse deg om en kjempefin side, hvor det er umulig å ikke bli inspirert!
Jeg kan sitte inne på denne siden i timesvis, bare å bla gjennom utallige oppskrifter med vann i munnen. Jeg nærmest kløør i fingrene etter å prøve meg på oppskriftene til Manuela.
Siden jeg snakker om er selvfølgelig Passion4Baking! Hun legger ut mange fine bilder, og forklarer prosessen trinn for trinn.

Den siste oppskriften jeg prøvde meg på herfra er Pink Cake Pops.

Dette tar selvfølgelig litt tid, så sett av noen timer hvis du først skal bake. Cake Pops er supert å servere til de fleste anledninger, og er rett og slett kake på pinne. Kort fortalt: først lager man en kake, smuldrer den opp og blander med vaniljekrem, sjokoladekrem e.l. Så triller man kuler, stikker pinner inni og dekker med smeltet sjokolade.

Når jeg skulle dekke mine kuler med sjokolade, brukte jeg hvit sjokolade som jeg smeltet. Denne ble veldig tjukk, så det gikk ikke helt etter planen. Jeg endte derfor med å bare dyppe toppen i sjokolade, og så dyppe den i strøssel. Men resultatet ble veldig bra allikevel. Fantastisk god og mektig sjokoladesmak!


Mine Cake Pops.. Kan anbefales!

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag.
2 kommentarer

lisellish

29.01.2012 kl.18:35

digger bloggen, du er skikkli flink, stå på videre du!!!

The storyteller

29.01.2012 kl.18:40

Å så utrolig godt ut. Her om dagen gikk jeg forbi bokhandelen og der hadde de en hel bok om å lage cake pops. Har så utrolig lyst på den boken :)

Skriv en ny kommentar

hits