Gaveinnpakning

Hvis gaveinnpakning kan kalles en hobby, så kan jeg nok føye den inn i min etter hvert lange rekke av hobbyer. Jeg liker å gjøre litt ekstra ut av gavene jeg gir, noe som er kjekt både for meg og den som mottar gaven. Nå i helgen var vi i bryllup til et vennepar, og jeg fikk mulighet til å pakke inn min første bryllupsgave. Lite visste jeg om at brudeparet hadde egne folk til å pakke opp gavene etterhvert som de kom, så kanskje det ikke var helt verdt timene jeg hadde brukt på planlegging og innpakking, men de fikk stå til "utstilling" noen timer da, før bruden selv pakket dem opp.

Jeg liker å lage et lite tema rundt gaven, og denne gangen var jo det ganske enkelt, så jeg satset på gull og eleganse.

Idéen var å lage en "bryllupskake" i tre lag, men flasken gjorde det hele litt vanskelig. Det er en flaske for brennstoff til et stormkjøkken, og den kom uten eske. Jeg endte til slutt opp med å pakke den inn som den var, og så laget jeg en "etikett" til, slik at den evt kunne se ut som en vinflaske.

Må egentlig innrømme at jeg ble ganske fornøyd med helheten. Kortet tok jeg ikke bilde av, men det var hjemmelaget og matchet (selvfølgelig) gaven!..

Gjør du noe spesielt med gavene du gir, eller synes du det holder med papir og bånd?
Tenker du noe over hvordan gavene du får er pakket inn?

2 kommentarer

01.07.2011 kl.06:24

Så fint det ble! Jeg legger litt i det, hvis jeg har tid, men er ikke i nærheten av dette ;)

Kristine Strandum

01.07.2011 kl.11:14

Du er så flink!

Skriv en ny kommentar

hits