Hobbyklubb

Tror ikke jeg har nevnt hobbyklubben for dere før.. Jeg og en gjeng med venninner her i Bergen har nemlig vår egen lille klubb. Vi møtes ca en gang i måneden, og da prøver vi ut forskjellige hobbyer. Vi har bl.a. strikket tøfler, laget makraméarmbånd og vårruller, og pyntet påskeegg med decoupage. Noen av oss har hobbyer vi har drevet på med i mange år, mens andre ikke har noen spesiell favoritt, og vil gjerne lære. Derfor nyter vi godt av hverandres erfaringer, og prøver ut nye ting hele tiden.
Jeg har så vidt vært innom modellering med Cernit, og noen av dere husker kanskje det lille sjarmtrollet som dukket opp i slutten av dette innlegget?
Det er hver sin gang å arrangere hobbykveld, og det er verten som bestemmer tema for kvelden. Denne gangen er det min tur, og jeg har valgt å modellere med Silk Clay. Jeg har jo som sagt vært så vidt innom det før, men ikke med denne typen leire. Denne er selvherdende, og bevarer en skumaktig konsistens etter tørking. Tenkte vi skulle prøve oss på å lage kjøleskapsmagneter og nøkkelringer.Leiren får man i mange forskjellige farger, jeg har bestilt et sett med 20 forskjellige.

Alle bildene er hentet fra Creativ Company, samme siden som jeg har bestilt leiren fra.
En genial side, hvor man kan kjøpe store kvanta til en bra pris!

Skal nok passe på å få tatt bilder, så dere får se hva vi lager... En gang i løpet av uken kommer det nemlig et nytt kamera i posten! Hurra..


2 kommentarer

dandilion

30.05.2011 kl.21:58

Det høres veldig kjekt ut med hobbyklubb :) Jeg lurer på om jeg skal invitere venninner på lagekveld og så kan de ta det med seg det de vil. Kanskje det kan bli starten på noe. Kjekt å holde på sammen med noen :)

Ingvill R. Nakken

31.05.2011 kl.09:16

dandilion: Det er en veldig god idé! Vi har det i alle fall veldig morsomt på hobbykveldene våre;) Og så er det en fin mulighet til å få nye idéer for fremtidige prosjekt!:)

Skriv en ny kommentar

hits