Mitt lille sjarmtroll

For et par år siden mottok jeg en bok fra Hobbyklubben, kalt Unnis sjarmtroll. Den har stått ganske rolig i bokhyllen siden, sammen med en stadig voksende rekke av hobbybøker. Jeg titter litt i dem for inspirasjon iblant, men det er sjeldent jeg gjør noe mer med det. Men nå i helgen fikk jeg plutselig lyst til å prøve meg på å lage troll, noe jeg ikke har gjort før. Jeg stakk innom en hobbybutikk og kjøpte inn Cernit og isoporkuler, og var klar til å begynne!
Hvis noen har vært borti dette før, vil dere kanskje oppdage en liten feil med nettopp det. Cernit skal herdes i ovn, og isopor krymper når den blir for varm! Cerniten klarte seg dog fint, men i morgen må jeg tilbake til butikken for å handle inn vattkuler istedet. Til tross for dette, ble mitt aller første troll-hode egentlig ganske vellykket, om jeg må si det selv!I boken bruker Unni rouge for å farge sjarmtrollene før herding, men i mangel av noe slikt, prøvde jeg meg på rosa øyeskygge istedet. Derav skimmeret dere kan se på ører og lepper. Dette skal jeg ikke gjøre neste gang for å si det slik. Men etter steking og avkjøling, brukte jeg litt utvannet akvarellmaling som jeg påførte med fingeren, og da fikk trollet litt rødfarge i kinnene allikevel. Ellers har jeg brukt akrylmaling på øyne og fregner.

Dette gav absolutt mersmak, så når jeg får kjøpt inn vattkuler, hår og stoff til klær nå, så dukker det nok opp flere troll her i heimen!
4 kommentarer

Bentesvilla

27.03.2011 kl.16:47

Så nydelig trollet ble, full med sjarm.. ;) Så flink du er..:)

27.03.2011 kl.16:54

så søtt troll da:)

Astrid

27.03.2011 kl.18:34

han var herlig!

Unni

04.03.2015 kl.21:17

Hihi. så søt da :)

Blei det kropp på den?

Skriv en ny kommentar

hits