Sjokolade- og kokoskuler!

En enkel og herlig oppskrift jeg oppdaget p sndag, etter at jeg og Dan hadde gtt gjennom alle skapene p jakt etter noe godt. Og da ingen av oss orket g p Statoil, ble vi ndt til lage noe av det vi hadde.
Resultatet ble da sjokolade- og kokoskuler! En enkel og kjapp oppskrift av rvarer du garantert har i kjkkenskapet.

Du trenger:
75 gr havregryn
75 gr sukker
75 gr kokos
5 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 egg
3 ss myk margarin

Legg til side 1/3 av kokosen. Bland sammen alt det trre, visp egget, og bland inn smret (smret skal IKKE smeltes). Deretter knar du alt sammen til en deig. Bruk hendene for f blandet det skikkelig. Deretter triller du kuler i passende strrelse, og ruller dem i kokos. Sett kulene i kjleskapet frem til servering. Da stivner smret litt, og de blir mye bedre!


ET VOIL!

4 kommentarer

Marianned

23.02.2011 kl.10:18

Mmm, hrtes veldig godt ut :)

Maria

10.12.2011 kl.16:58

Hei! Kor lenge held dei seg? Blir dei drlige om dei ikkje ligg i kjleskapet? Takk for svar!

Maria

11.12.2011 kl.11:49

Kor lenge held dei seg??

Ingvill R. Nakken

12.12.2011 kl.13:46

Maria: Tror de skal holde en stund, men det er nok en fordel ha dem i kjleskapet, da det er smr i dem. De smaker ogs mye bedre nr de er litt kalde;)

Jeg rakk vel egentlig ikke teste holdbarheten noe srlig, for jeg hadde med meg kulene p jobb, og der forsvant de fort!;)

Skriv en ny kommentar

hits