En ny julekalender

Har rukket å få gjort litt siden mitt forrige innlegg. Bildene til Jens og Solbjørg er for lengst ferdig, og her er det endelige resultatet:

Skal endelig få gitt dem bort nå, for til helgen skal vi feire Solbjørgs 3-års dag!

___________________________________________________________________________

I tillegg har jeg begynt på et nytt prosjekt, og har allerede kommet godt i gang. Denne gangen syr jeg for en venninne. Hun ønsket seg en julekalender, jeg ønsket å brodere, så hun har kjøpt alt utstyret og jeg gjør arbeidet. En ren vinn/vinn-situasjon! Dette er min femte julekalender, men til forskjell fra de forrige har denne mye større ruter i stoffet, og mye tykkere garn, så her går det unna! Siden jeg begynte for en uke siden har jeg kommet så langt:Tror ikke det skal bli noe problem å få denne ferdig til 1.desember, slik at den kan brukes allerede i år! Hva synes du, Sigrid? Ser det greit ut så langt eller?

4 kommentarer

Sigrid

09.11.2010 kl.11:33

Den ser jo helt FANTASTISK ut!! Jeg er veldig imponert!! :) du er flink!

Kaisa

19.11.2010 kl.20:54

Heisann! Jeg googlet litt rundt på extensions og så du hadde anbefalt hairtrade.co.uk, sjekket siden og så at både prisene, håret og kundetilbakemeldingene virket veldig bra. Jeg bor i Wales for tiden, så levering tror jeg ikke er vanskelig med. Vil høre litt fra deg, da - hvilket hår du kjøpte og om du er fornøyd og slikt. Hadde vært utrolig hjelpsomt. Takk på forhånd. :)

Ingvill R. Nakken

21.11.2010 kl.12:07

Kaisa: Jeg kjøpte helt vanlig clip-in extensions. http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_30/products_id/91 Denne for å være helt nøyaktig..

Jeg har hatt håret i to år, og det er fremdeles like fint, selv etter to runder med hårfarging og masse behandling med krølltang, rettetang og bølgetang. Du trenger ikke å vaske håret etter hver bruk:) Jeg var flink til å oppbevare det i posen det kom i, og det er nok en av grunnene til at det har holdt seg fint så lenge. Nå har jeg ikke fått brukt det siden mars, da jeg valgte å bli blond igjen, og jeg ikke tar sjansen på å farge løshåret så lyst. Vurderer derimot å kjøpe meg nye, og vil nok gå for det samme som sist;)

Håper dette hjalp litt;) Kjøpte forresten i gave til søsteren min i fjor, og hun er like fornøyd!=D

Kaisa

21.11.2010 kl.21:49

/Tusen takk for svar, det hjalp kjempegodt! Jeg bestemte meg her om dagen for å slå til, nå må jeg bare bestemme meg for hvilken type jeg vil ha! :)

Skriv en ny kommentar

hits