Mysteriefest

Først, en liten oppdatering på mitt lille prosjekt:


Før omrissene.


Så er omrissene påsydd, og bildet er nesten ferdig! Det eneste som mangler er barnets fødselsdetaljer. I skrivende stund har jeg brodert de på, men jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre det om igjen, da jeg ikke ble helt fornøyd med plasseringen.

________________________________________________________________________________________

Har også lyst til å fortelle dere litt om lørdagens mysteriefest! Etter 2 mnd med forberedelser var jeg selvfølgelig veldig spent på utfallet av kvelden. Jeg ble fort overrasket over hvor mye sjel alle hadde lagt i kostymene sine! Butleren med sløyfe, vest, hvite hansker og serveringsbrett. Fugletitteren med nikkers, knestrømper, rutet vest og kikkert. Landsbylegen med stetoskop og legekoffert. Jeg kan ramse opp flere, men sannheten er at alle fortjener like mye oppmerksomhet, for alle hadde vært kjempeflinke!
Spillet i seg selv gikk også overraskende smertefritt, det ble vekslet mellom "vanlig prat" og "spillrelatert prat". Vi minglet og pratet med hverandre for å finne ut hva alle visste, helt til det var på tide med avsløringen.

Personlig så stoorkoste jeg meg! Jeg var helt overveldet over engasjementet, og i tillegg fikk jeg mange fine gaver. Det føltes naturlignok litt rart å skulle få bursdagsgaver to måneder på etterskudd, men jeg satte uansett kjempestor pris på alle! Jeg fikk sjokoladekake MED lys på, en kjempefin plante, champagne til en spesiell anledning, og en genial "ølveske" med plass til 6 øl, som holder den kald på varme dager. Den blir nok mye brukt til sommeren! Jeg fikk også oppskriftsbøker om både iskrem og cupcakes, så det skal nok bli noen gode desserter fremover! I tillegg fikk jeg sentrumsgavekort som jeg skal bruke til å kjøpe meg noen fine klær for, og et gavekort på SPA, dere! Jeg har ikke fått satt meg skikkelig inn i alle behandlingene, for det er så mye å velge mellom, men jeg må prøve å finne ut hva jeg trenger mest. Føler virkelig ikke at jeg har fortjent alt dette, men en ting er sikkert:
Jeg har verdens beste venner!
TUSEN TAKK til dere som feiret dagen min sammen med meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits