Ny kommode og lamellgardiner

I går fikk jeg og Dan hjelp av en kompis med bil, så da fikk vi hentet spisestolene våre! Men det var selvfølgelig bare kommet trekk til en av de. Så nå har vi én fin stol, og tre kjedelige stoler. Venter med bilde til vi har fått trekk til resten! (Men de ser ut slik som på den midlertidige headeren min)
Vi benyttet sjansen mens vi allikevel måtte låne en tilhenger, så da ble det en etterlengtet hylle/kommode til badet.Her har vi plass til alt vi trenger, og litt til.

I tillegg fikk vi kjøpt lamellgardiner, som vi brukte store deler av kvelden på å klippe til og henge opp. Man får bare kjøpt 3 meter lange lameller, og vi måtte klippe av 77 cm fra hver. Etter å ha gjort det 48 ganger satt vi til slutt igjen med ca 37 meter lameller til overs!
Men resultatet ble veldig bra da! Vi endte opp med en overkasse på 240 cm, som dekker hele vinduet, og en overkasse på 120 cm, som dekker døren. Dermed blir veggen veldig helhetlig når de er dratt for, slik som på bildet under, og man kan velge om man vil åpne for enten vinduet, døren eller begge deler.Slik ser det ut akkurat nå, med utsikt til klesvasken på terassen! Er usikker på om vi skal ha gardiner utenpå, men vi hang de bare opp midlertidig siden vi ikke vet hva vi skal gjøre med de. Vurderer beige/lysebrune, lette lingardiner, men ser det an litt.Hva synes du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits