Hva er dette?

Jeg tenkte som så at nå var det på tide å dra frem noe håndarbeid igjen, og dro frem den store rosa kassen hvor jeg oppbevarer garn, strikkepinner, heklekroker ++
Og av og til når den kommer frem, så dukker det opp de merkeligste ting. Og i dag var intet unntak. Idet jeg løftet lokket falt blikket mitt på et påbegynt arbeid. HVA er dette?Det rosa nede i hjørnet der.. Hva ER det? Det burde jo kanskje jeg vite, tenker du, men helt ærlig så har jeg ingen anelse. Egentlig så mistenker jeg at jeg bare fikk lyst til å strikke på rundpinne, og så har jeg gjort akkurat det, helt uten mål og mening. For det er aaltfor stort til å være en lue, og aaltfor lite til å være ett eller annet slags plagg.
Kanskje har jeg hatt en plan om å strikke en hals? For når sant skal sies, så er jeg kjempedårlig til å strikke, og det eneste som faktisk er gjennomførbart er pannebånd og skjerf.Men en ting er i alle fall sikkert: dette vil nok arkiveres som enda ett av mine påbegynte, men aldri fullførte prosjekter. Og det finnes nok av dem, bare spør mamma. For i klesskapet mitt hjemme i Ålesund kan man finne en påbegynt blå genser, som jeg begynte på for mange, mange år siden. Og jeg husker dette spesielt godt fordi jeg nettopp hadde fått et nytt søskenbarn, og mamma fleipet med at jeg kunne gi den genseren til ham når han ble konfirmert.
Og gjett hvor gammel den gutten er nå: 11 år.. ELLEVE år gammel! Men den genseren kan han nok bare se langt etter altså..

Én kommentar

kjerstielise

01.06.2010 kl.19:31

åhh, heldig du er! :D

Skriv en ny kommentar

hits