Siden sist....

Nå har det faktisk skjedd en del siden sist! Det har vært 17.mai-feiring...
...
...
...
...
16.mai ble feiret på vanlig vis med Teknolikken-fest. Ble ikke så mye bygging på lastebilen for min del, for alt det der tok gutta seg av i år. Helt greit, ettersom det regnet hele tiden, så jeg satt stor pris på å få sitte inne i den varme og tørre Bulen hele kvelden. Den ny-oppussede og fine Bulen! Festen varte som vanlig gjennom natten, og inkluderte den sedvanlige Grease-allsang-duetten, YMCA, kyllingdansen OG Macarena, alle med svært overdrevne bevegelser fra samtlige involverte. God stemning med andre ord!

Og tidlig 17.mai fikk vi endelig beskjed: Vi har blitt "tante" og onkel! Terminen var 11.mai, men gutten ventet selvsagt helt til nasjonaldagen med å komme. Men stas er det! Så nå gleder jeg meg til neste helg, da reiser vi til Bømlo for å hilse på den lille. Han har ikke fått navn helt ennå, så vi venter i spenning!

Til tross for mye regn kvelden før, tittet sola frem under hovedprosesjonen, og dagen ble slik den skulle være! Vi storkoste oss, spilte og sang hele veien rundt, og kunne tusle fornøyde hjem etterpå. Skal forresten hilse og si at det ikke var fullt så moro å stå opp klokken 06 i går morges etter å ha fått skarve 8 timers søvn på to netter. Men jeg kom meg fint gjennom jobb og resten av dagen, så skal vel ikke klage.

Nå stråler sola ute, så jeg og Dan skal en liten tur ut. Deilig at det også har begynt å bli varmere ute. Måtte rett og slett kaste jakka på vei hjem fra jobb i dag! Herlig...Håper det holder seg slik en stund fremover!..

Hvordan var din 17.mai?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits