Shit!

Har det gått to uker siden forrige innlegg allerede? Jaja..
Dagene går med til jobb og å slappe av hjemme for tiden, så det er strengt talt ikke så veldig mye spennende å skrive om. Denne siste uken har jeg riktignok vært litt småsår i halsen, og det har blitt verre og verre for hver dag som går. Så i dag er jeg fullstendig stemmeløs. Moro. Dan er i Stavanger, så jeg sendte ham en mld for å høre når han kommer hjem. Når han da ringte, og jeg så vidt klarte å si "hallo" holdt han på å flire seg ihjel. Koselig fyr.

Tror kanskje ikke at det hjalp stort å dra på fest i går, men jeg måtte bare. Ja, jeg måtte.
I går hadde vi nemlig dugnad i Bulen, baren til studentorkesteret mitt. En dugnad som strengt talt burde vært gjennomført for lenge siden, så det var deilig å endelig få det gjort! Jeg har jo gått og verket etter å få male de veggene i flere år, og endelig skulle jeg få sjansen til å velge ut en ny farge! Og tror ikke du at jeg endte opp med å velge en farge som var nesten helt lik da? Jeg er visst ikke mye til interiørkonsulent allikevel...
Men det viktigste var å bevare Bulens sjel, og ikke forandre alt for mye. Fargen er littegrann mørkere og littegrann varmere enn det den var fra før, men ikke minst så ser det mye renere ut der!

Og nå skal dere faktisk få et lite innblikk i vårt aller helligste, bak døren alle lurer på hva skjuler.


Veggene er ferdigmalt, og nye telys-lykter er kommet på plass.
Og ja, her skal det være så mye grønt som mulig!


Møblene er kommet på plass! Koselig ikke sant? Tror dette er det man kaller "shabby chic!" Hihi..
Møblene er også flyttet litt rundt på, så nå har vi flere sitteplasser og større danseplass!

Men etter nærmere 8 timer med rydding, vasking og maling, var det ikke rart jeg følte at jeg måtte holde en liten Bule-fest. Dessverre var det ikke så mange som hadde mulighet til det i går, men vi ble en liten gjeng, og vi hadde det veldig morsomt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits