Stroganoff

I dag prvde jeg en ny middagsoppskrift som jeg fant i en buljongbrosjyre av alle ting. Har hatt den brosjyren i sikkert et halvt r, uten egentlig titte i den fr n. Og der var det mye spennende. Jeg har egentlig alltid vrt litt redd buljong, men m nesten prve bli litt flinkere til bruke det.

Her kommer oppskriften:

400 g oksemrbrad (alts strimlet oksekjtt)
1 lk
1 liten paprika
3 sm sjampinjonger
60 g tomatpur
2 dl flte
3 dl crme frache
1 ss Toro Mrk Kjttbuljong
1 dl vann

Stek strimlet oksekjtt i en stekepanne. Tilsett kuttet lk og sopp, og stek til det blir gyldenbrunt. Tilsett tomatpur, buljong, flte, crme frache, vann og strimlet paprika. La koke i 5 minutter. Server med ris eller potetmos.


Fikk ikke tatt bilde av middagen vr, s slenger med bildet fra brosjyren.

Konklusjon: En relativt kjapp og enkel middag. Litt uvant smak for meg, men bde jeg og Dan likte det. Ikke akkurat en ny favorittoppskrift, menhelt sikkert noe vi kommer til lage igjen.

n kommentar

marthe

26.02.2010 kl.20:45

hei du :D super fin blogg du har! denne vil jeg nok forsette flge med p :)

samme som jeg komenterer, jeg har akkuratt laget ett nytt inlegg p min blogg. kan ikke du g inn p den og lese, det handler om blogg.no. vil se din mening :D ha en forsatt fin dag.

Skriv en ny kommentar

hits