Middagsbesøk og aggressive korssting.

Merker at jeg er ekstremt dårlig på å blogge i helgene, men slik får det bare være. Jeg kan prøve å bli flinkere, men tviler på at jeg gidder.

Nå i helgen som var, var vi på middagsbesøk hos et vennepar av Dan og meg, og siden det nå var blitt et helt år siden sist vi var der, var det veldig koselig å treffe Elisabeth og Are igjen.
På menyen sto det blåskjellsuppe, som jeg hadde bestilt i alle fall et halvt år i forveien. Og den var veldig god. Jeg elsker blåskjell! Til hovedrett spiste vi indrefilet av rein, stekt champignon, sellerirotpuré og bakte poteter med portvinssaus. Are er veldig glad i å lage mat, og det merkes. Elisabeth liker bedre å bake og lage desserter, og hun hadde for anledningen laget en nydelig vaniljepannacotta. Alt smakte helt fantastisk, og jeg tror vi forspiste oss alle fire! Resten av kvelden av kvelden satt vi og pratet og koste oss med god drikke, og vi var ikke hjemme før i fire/halv fem-tiden om natten.

Men som nevnt i forrige innlegg, har jeg funnet meg en "ny" hobby. Jeg har jo alltid likt å brodere, men dette nye heter "geriljabrodering", også kalt aggressive korssting. Du kan f.eks se et kort intervju med dama som står bak dette, HER.
Det handler kort og godt om å brodere ord og uttrykk som slett ikke er vanlig å se på et nusselig broderi. Flere eksempler finner du i Facebookgruppen.
Jeg har da blitt inspirert, og dette er det jeg har laget hittil.

Forklærne skal henge på vinflasker, og bildet under skal henge på do.
Elisabeth og Are fikk da det grønne forkleet og bildet, samt en bukett med gammelrosa roser i vertsgave på lørdag.
Jeg var selvfølgelig litt spent på reaksjonen, da det ikke er alle som skjønner poenget med dette, men de så heldigvis humoren i det.
En artig hobby, det tar jo ikke så lang tid å lage et bilde, og det er perfekt å gi bort i gave!

Én kommentar

Silje Lien - Designbloggen

09.02.2010 kl.11:02

Hehe, kult...

Skriv en ny kommentar

hits