Alimentare italiano

Iflge Google Translate betyr dette italiensk mat, hvilket er temaet i dag.
P Rema 1000 har de kommet med en hel haug med nye produkter, inspirert av Italia. Og siden Dan og jeg liker prve ut nye ting i matveien, kastet vi oss over det nye oppskriftsheftet s snart det kom i butikken. "Benito Navas 20 italienske favorittoppskrifter".
P en uke har vi allerede prvd ut en del av oppskriftene, og vi har ikke blitt skuffet enn. I dag spiste vi Pizza Con Carne, og tidligere har vi prvd bde Italiensk laksefilet med fersk tagliatelle, Scaloppine Al Limone (sitronkylling), fylt kyllingfilet, og Spaghetti alla Carbonara. Og vi kommer garantert til prve mange flere av oppskriftene.
S str du litt fast p middagstipsene for tiden, ta turen til Rema og finn et oppskriftshefte s fort som mulig.

Men n ilpet av uken kommer vi til lage litt ekte, norsk husmannskost ogs.Vi skal ha potetball. Vi (Dan) fikk nemlig en ny stekepanne til jul, og jeg ELSKER den! Jeg har ikke lagetnoe som har satt seg fast i pannen enn, og jeg er derfor helt ndt til lage potetball, kun for kunne lage "stekt ball" dagen etterp. Det er da man kutter all potetballen, plsene osv i skiver/biter, for s steke det, ja dere skjnner kanskje tegninga. Uansett, hver gang jeg har laget dette tidligere, har alt satt seg s fast i pannenat nrmaten er ferdig, m jeg nrmest bruke hammer og meisel for lsne laget som ligger igjen i pannen. Dette er kanskje litt srt, men jeg GLEDER meg til lage stekt ball i den nye stekepannen! (Og til Dans foreldre: TUSEN TAKK!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits