Alimentare italiano

Ifølge Google Translate betyr dette italiensk mat, hvilket er temaet i dag.
På Rema 1000 har de kommet med en hel haug med nye produkter, inspirert av Italia. Og siden Dan og jeg liker å prøve ut nye ting i matveien, kastet vi oss over det nye oppskriftsheftet så snart det kom i butikken. "Benito Navas 20 italienske favorittoppskrifter".
På en uke har vi allerede prøvd ut en del av oppskriftene, og vi har ikke blitt skuffet ennå. I dag spiste vi Pizza Con Carne, og tidligere har vi prøvd både Italiensk laksefilet med fersk tagliatelle, Scaloppine Al Limone (sitronkylling), fylt kyllingfilet, og Spaghetti alla Carbonara. Og vi kommer garantert til å prøve mange flere av oppskriftene.
Så står du litt fast på middagstipsene for tiden, ta turen til Rema og finn et oppskriftshefte så fort som mulig.

Men nå iløpet av uken kommer vi til å lage litt ekte, norsk husmannskost også. Vi skal ha potetball. Vi (Dan) fikk nemlig en ny stekepanne til jul, og jeg ELSKER den! Jeg har ikke laget noe som har satt seg fast i pannen ennå, og jeg er derfor helt nødt til å lage potetball, kun for å kunne lage "stekt ball" dagen etterpå. Det er da man kutter all potetballen, pølsene osv i skiver/biter, for så å steke det, ja dere skjønner kanskje tegninga. Uansett, hver gang jeg har laget dette tidligere, har alt satt seg så fast i pannen at når maten er ferdig, må jeg nærmest bruke hammer og meisel for å løsne laget som ligger igjen i pannen. Dette er kanskje litt sært, men jeg GLEDER meg til å lage stekt ball i den nye stekepannen! (Og til Dans foreldre: TUSEN TAKK!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits