Filmkveld og mer sushi

Som skrevet i går, hadde jeg en liten filmkveld alene. Deilig å kunne ligge på sofaen omringet av stearinlys og bare la seg rive med av filmen(e). Den første jeg så, The Reader var bra, men ikke en slik film jeg klarte å leve meg helt inn i.
Bienes Hemmelige Liv derimot.... Her snakker vi film, folkens! En ekte og rørende film, som jeg virkelig anbefaler til alle jenter! Som nevnt i går, liker jeg en film som kan få meg til å ty til tårene, for da vet jeg at den virkelig har gjort inntrykk. Og gjett om denne gjorde det.. Jeg felte mine salte tårer opptil flere ganger underveis, og når jeg så gikk for å legge meg etter at den var ferdig, sved det faktisk i øyelokkene! Kvalitet med andre ord..

bhl


I dag har jeg også kjøpt sushi igjen. Andre gangen nå! Og det på under en uke til og med. Jeg begynner å bli dreven. Neida, men siden jeg allikevel var i byen, måtte jeg jo bare stikke innom. Denne gangen falt valget på et "sett" som det het. 6 biter nigiri og 8 biter maki. Jeg valgte da 3 biter nigiri med reker og 3 med kamskjell + 8 biter maki med kongekrabbe, avokado og flygefiskrogn(!). Åjada..
Rått kamskjell var ikke helt min greie, det smakte ikke så mye, men konsistensen ble for sær! Nigiri med reker var greit, men kanskje litt kjedelig. Så fra nå av blir det nok bare maki på meg. De jeg fikk med i dag var veldig gode!

img0380

Har fjernet ingefæren og wasabien, de hadde jeg ingen planer om å spise allikevel. Ja, og så klarte jeg å spise to biter maki før jeg kom på å ta bildet da. Nam nam..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits