Hot Wok!

Ahh... Hot Wok er min favorittrestaurant i Bergen! Jeg har strengt talt bare spist inne i selve restauranten én gang, men det er fordi jeg stort sett alltid blir dårlig i magen når jeg spiser, så jeg trenger den tryggheten ved å kunne spise hjemme i mitt eget hus.
Bare så dere er klar over det, så har det ingenting med maten å gjøre, det er magen min det er noe feil med. Aanywaays: Både jeg og Dan elsker Hot Wok, og tidligere i dag tok vi oss en tur ut, kun for å ha en unnskyldning til å stikke innom der og kjøpe med oss mat hjem. I dag falt valget på sprøstekt svinekjøtt i sursøt saus (nr.18), min absolutte favoritt! Hver gang jeg er innom, har jeg store planer om å prøve noe nytt, men jeg klarer liksom ikke å la være.. Det er så godt! Maten er billig, og det er superkjapp service! Anbefales på det sterkeste.. Så stikk innom Hot Wok neste gang du er i Bergen sentrum. Jeg gidder ikke å forklare hvor det ligger, for det er bare å google det. Lettere for meg, haha..(Og med tanke på at jeg nå har gitt gratis reklame til Hot Wok, hadde det vært kjekt om de som jobber der leser dette, slik at jeg kan få masse gratis mat der!)
Skulle nesten tatt bilde, men Dan ser så rart på meg hver gang jeg tar bilde av mat, og i dag var jeg så sulten at jeg ikke orket.

I tillegg har vi vært innom Ichiban for å gjøre et nytt forsøk på sushi. Første gang vi prøvde det, lagde vi det selv, og det var ikke den helt store suksessen. Dersom du er interessert, kan du lese om det her: ingvill.mobilblogg.no/1238957954_sushi.html  I dag har vi kjøpt Ebi Maki (tror det var det det het), som er kokt reke og avokado rullet i ris og sjøgress. Smaker mens jeg skriver nå, og det der var slett ikke så verst! Dan anser seg ikke som en stor fan av sushi, men jeg, derimot, kan absolutt like dette, så lenge jeg slipper å spise wasabi, ingefær og soyasaus, for det smaker bæsj.
Dette har jeg da tatt bilde av, til tross for Dans skepsis, han fikk til og med streng beskjed om ikke å smake før jeg hadde tatt bilde!

img0373
(det ekle gule og grønne helt oppe der er altså ingefær og wasabi, dersom du ikke visste det)

Vi rakk også å handle litt undertøy på gåturen vår (ikke hvilken som helst gåtur dette her altså), så nå har jeg kjøpt meg 2 nye BH'er og fire nye truser. Og i tillegg var Dan så snill at han kjøpte to Björn Borg-boksere til meg, jeg elsker dem!
Merker at det ikke gjør meg noe å skrive om mat og undertøy i ett og samme innlegg.

Men nå skal jeg spise opp resten av sushien, og følge med på resten av The Mentalist!
Flere som digger den serien?
Ja, og så er jo det Royal Pains etterpå, nok en herlig serie. Jeg elsker onsdager!

2 kommentarer

Elisabeth Andrea

08.10.2009 kl.12:38

ååh jeg elsker Hot Wok jeg også. Neste gang må du prøve sprøsteikt svinekjøtt i chilisaus. Det er nesten det samme som sursøt, bare litt sterkere. Anbefales virkelig. Jeg er akkurat som deg, som bestiller det samme hver gang. Men jeg er glad jeg smakte den =)

I samme slengen må jeg anbefale Brød & Vin ved Vektertorget i Bergen (bor du i Bergen?) De har litt det samme konseptet som Hot Wok. Kjapt, billig og veldig godt =) Det er også billigere faktisk. Det går an å bestille Take away(tenkte på det du skrev om å spise hjemme)

MMM.. nå fikk jeg lyst på svin i sursøtsaus! Nam nam.. hehe..

Ha en fin dag, og håper maten smaker =)

Ingvill R. Nakken

09.10.2009 kl.16:56

Elisabeth Andrea: Chilisaus blir nok å utfordre skjebnen dessverre, da magen min er vanskelig nok fra før, hehe.. Men d høres jo godt ut da! Brød & Vin skal uten tvil prøves en gang. Har hørt mye om stedet, og har gått forbi der hundrevis av ganger, men har aldri stukket nesa innenfor døra... Kanskje jeg gjør det neste gang?

Skriv en ny kommentar

hits