Yuuhmm..

Aaaaahhh.. Jeg ER så mett! Jeg og Dan laget potetball/komler/raspeballer/kubb (stryk det som ikke passer) i dag.
Fytti grisen så godt det er. Jeg klarer aldri å gi meg i tide, og ender som regel opp med å ligge halvveis i fosterstilling på sofaen pga en sprekkfull mage.
Og i morgen blir det stekt ball, og det er faktisk enda bedre. Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg.

Jeg har også slitt med en dårlig mage i dag, grunnet byturen på lørdag. Jeg er så heldig at jeg får kjenne det i to dager dersom jeg drikker et par (?) øl, hvorpå andre dagen går spesielt hardt utover magen. Herlig.
Nå er det jo ikke akkurat en hemmelighet for de som kjenner meg at jeg har en kronisk dårlig mage, men dagen derpå dagen derpå er alltid noe for seg selv.
Når det er sagt, skal det også legges til at jeg ikke har vært til legen for å finne ut hva som feiler meg, da jeg på en måte har lært meg å leve med det etter 6 år med mage/tarm-problemer. Naive tosk, tenker sikkert du, og det skal du få rett i.
Jeg har utviklet en artig fobi for disse torturmenneskene, også kalt tannleger og leger, og sånn er det bare med den saken. Jeg kommer sikkert til å gå til legen en vakker dag, men da er det bare fordi jeg er lei av alle som maser om at jeg skal gjøre noe med problemet. De sier at de bare vil det beste for meg. Men spør deg selv, ville du gått frivillig og bedt om å få stukket et rør opp i rumpa?
Tenkte meg det ja.

Nå skal jeg legge meg godt til rette igjen på sofaen, jeg kommer til å være mett til det er klart for middag i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits