Besøk, og dagens handletur.

På søndag fikk jeg og Dan besøk av Anita, Fredrik og Mathea. Det var kjempekjekt å se alle tre igjen, og vi har hatt det kjempekjekt mens de har vært her! Mathea blir snart 3 år, og er blitt en herlig liten jente med masse godt humør, og vi rakk å bli gode venninner under besøket. Det var også moro å få tilbragt mye tid sammen med Anita og Fredrik, må si det er kjedelig at de bor så langt unna, men vi har allerede planlagt å grille hos dem når vi er hjemme i Ålesund neste uke! I går reiste de videre, og det skal bli spennende å høre hvordan det har gått i Kristiansand, lille Mathea gledet seg så mye til å se Kaptein Sabeltann!

I dag begynte Dan på ferien sin, så vi hadde oss en liten tur ned til byen for å gjøre noen ærend. Da fikk jeg i tillegg kjøpt noen artige ting som jeg skal ha med til Danmark. Vi skal på hyttetur dit med familien til Dan i en uke, og der er det stor uteplass, så nå skal vi ikke kjede oss!

img1995 img1997

img1998

Har kjøpt strandtennis-sett, sjongleringsballer og poier. Jeg tror ikke jeg har koordisjonen til å sjonglere, men nå skal det øves! Jeg prøvde poier for første gang for halvannen uke siden, det var faktisk ganske moro, og selv om Dan ikke ser vitsen med poi, så skal jeg nok få han til å like det også. Man gjør stort sett ikke noe annet enn å stå å snurre de rundt og rundt, men det er ikke fullt så lett som det kanskje høres ut.
____________________________________________________________________________________________

Vi har også kjøpt årets første julegave, det vil si at Dan betalte, mens jeg skal tilbringe de neste månedene med å gjøre den ferdig. For to år siden broderte jeg en julekalender til Dan, og nå er det niesen hans som skal få sin første.
img2000 img2002
Slik skal resultatet bli, og så langt har jeg da kommet etter en halvtime.
Blir mange, mange timer med brodering dette, men det er så kjekt når den er ferdig, og forhåpentligvis så er dette noe Solbjørg kan ha glede av i mange år, slik som jeg har hatt med den som mamma broderte til meg da jeg var to år gammel. Den jeg lagde til Dan brukte jeg vel tre måneder på, men da kjøpte jeg den i september, og jeg satt med den nesten hver dag, for å få den ferdig til 1. desember.
Denne gangen tenkte jeg å begynne tidlig slik at jeg ikke får slikt tidspress, og siden det skal være en julegave, får de ikke brukt den før til jul neste år.
Skal nok legge ut litt bilder av og til slik at dere får se fremgangen. Og nå når jeg det er ferie, og jeg i tillegg er arbeidsledig har jeg nok av tid å ta av, haha...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits