Takk for alt, Mix Møhlenpris...

"Jada, jeg vet at man ikke skal klage når man først har slikt vær, men ærlig talt.. Hadde jeg hatt fri fra jobb, så hadde kanskje saken vært en annen. Derfor gleder jeg meg til onsdag, da har jeg endelig fri etter å ha jobbet en hel uke i strekk!"
Dette skrev jeg på mandag. Lite visste jeg da om hva som skulle skje..
Etter en slitsom og varm arbeidsdag i går, fikk jeg beskjed om at kiosken, som har vært min arbeidsplass i 3,5 år, skulle slåes konkurs, og det allerede samme dag! Hadde ikke fått noe forvarsel, så det var ganske rart å gå fra nettopp å ha jobbet 8 harde timer, til å ikke ha noen jobb i det hele tatt.
Først og fremst synes jeg synd i sjefen min, som har jobbet så hardt for å unngå dette, men i en slik situasjon er det så ufattelig mange faktorer som spiller inn, så til slutt er det ikke mye én mann kan gjøre lenger.
Videre tenker jeg på alle mine fantastiske kollegaer, det er rart å ikke skulle jobbe sammen med dem lenger, men nå sitter vi alle i samme båt. Vi må alle søke på nye jobber, og det skal bli spennende å se hvor vi alle ender opp til slutt.
Jeg tenker selvfølgelig også på alle de herlige menneskene som bor nede på Møhlenpris. Etter å ha jobbet 3,5 år på en så liten plass, blir man godt kjent med kundene, og mange av de kommer jeg faktisk til å savne. Jeg har sett gravide kvinner som plutselig har kommet trillende på barnevogner, jeg har sett babyene vokse opp til å bli søte små barn som både springer, prater og maser som barn flest gjør. Jeg har sett barn bli til ungdommer, og undgommer bli til ansvarlige voksne. Jeg har hatt gleden av å bli kjent med de mange som alltid slår av en prat etter at de har levert inn tippekupongene, eller mens de venter på mat. Jeg har sett kollegaer som har kommet og gått, og vi har delt gode og dårlige dager. Det var bare en kiosk, men den har nå vært halve livet mitt så lenge. Og selv om jeg til tider har vært dritlei, så har det likevel vært så verdt det! Takk til alle dere som har gjort jobben min så artig gjennom disse årene, dere vet alle hvem dere er, og jeg ønsker dere lykke til videre med jobbsøking og veien videre!
♥♥♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits