Nytt bilde og hair extensions

Søndag kveld fikk jeg en fiks idé om å bestille meg hair extensions. I fjor sommer hadde jeg pålimte extensions, fikk laangt og fint hår, men det var litt av et prosjekt å få de ut igjen etter tre måneder! Dan satt med limoppløsningsmiddelet og jeg satt å beit meg i leppa, men vi fikk da ut alt håret tilslutt, og da satt jeg igjen med verdens største floke, som vi bare måtte klippe rett av. Trist, men den var komplett umulig å børste ut.  Nå har jeg gått å vurdert clip in-extensions lenge, som jeg kan bruke når jeg føler for å pynte meg litt ekstra. På søndag datt jeg da innom en side som heter hairtrade.com, og plutselig hadde jeg bestilt dette. Betalte bare £37, noe som tilsvarer ca 370 norske kroner. I tillegg til ca 100,- i frakt, fikk jeg langt, fint hår for under 500,-
Som sagt bestilte jeg dette søndag kveld, og allerede torsdag formiddag lå de klar til henting på mitt postkontor. Fire dager fra England til Bergen er kjemperaskt, og det passer meg perfekt, for jeg er veldig dårlig på å vente på pakker, jeg sjekker sporingsnummeret flere ganger om dagen, og springer avgårde til postkontoret så fort de ankommer. Har ikke fått prøvd håret skikkelig enda, så bilder kommer senere, men jeg følte bare for å skryte litt av hairtrade.com.

Onsdag kveld fikk jeg ånden over meg, og satte igang med å male et nytt bilde, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge. For en stund siden fikk jeg et stort lerret av en snill kunde på jobb, han sa at det skulle kastes, og at han da tenkte på meg, fordi han vet at jeg maler. Tusen takk, Johnny!
Nå brukte jeg ikke akkurat dette lerretet denne gangen, men et bilde ble det uansett, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Det har vist seg gang på gang at jeg ikke er spesielt flink til å male med pensler, men etter at jeg kjøpte et sett med malekniver, har det blitt sving på sakene, og dette bildet er derfor malt utelukkende med malekniv.

img1605

Nå sitter jeg og Dan på Bømlo hos foreldrene hans, hvor vi skal tilbringe helgen. Deilig å ha fri fra jobb, og komme seg litt vekk fra Bergen.

2 kommentarer

Kristine- søskenbarn :)

26.04.2009 kl.18:36

Du er flink å male bilder!! :D

Ingvill R. Nakken

27.04.2009 kl.00:01

Takk for det, Kristine!=D

Skriv en ny kommentar

hits